1:1 yoga

Når du booker 1:1 undervisning hos mig har du 1,5 time, hvor du har min udelte opmærksomhed. Dette indebærer personlige korrektioner, tilpasninger og variationer som er fuldstændig målrettet dig. Hver session tager 100% udgangspunkt i dig, din krop og dit mindset. Du vil blive overrasket over hvor meget din krop og dit sind egentlig kan, når vi kun sætter fokus på dig. Du vil lære dig selv meget bedre at kende og mærke dine reelle resourcer komme mere i spil. Du vil efterfølgende også få meget mere ud af at gå til yoga på hold, da du kender din krop og dens behov meget bedre.

1:1 undervisning er individuelt tilrettelagte forløb for én eller få personer.

Alle dyrker yoga med et bestemt formål og et bestemt ønske for deres yogapraksis. Det kan være mål som; hjælp til fysiske skader, at komme i form efter en fødsel, at træne op til et marathon, mere smidighed, smertelindring, lære at meditere eller mindre stress. Inden du går i gang med 1:1 undervisning hos mig vil jeg tale med dig om dine ønsker, om dit helbred og din træningshistorik. Det er vigtigt for mig at vide om du har dyrket yoga før og om du har nogle skader jeg skal tage hensyn til i de programmer jeg skræddersyer til dig. 

Jeg arbejder altid med temaer på min holdundervisning. Det vil sige at det er mig der bestemmer at fokus den ene gang er på åbning af hofter, den anden gang på hovedstand, den tredje gang på balance og så videre. Med 1:1 undervisning  har du mulighed for at bestemme disse temaer og dermed hvilket fokus du ønsker fra gang til gang.

I undervisningen vil jeg hjælpe og guide dig ind i de forskellige yogastillinger og undervisningen foregår i det tempo der passer til dig.

Undervisningen kan indeholde (blot til inspiration):

 • Arbejde med yogastillinger der forbedrer dine præstationer indenfor andre sportsgrene.
 • Avancerede stillinger som hovedstand, skulderstand, bro eller andet.
 • Træning i meditations-teknikker.
 • Åndedrætsøvelser, som giver fornyet balance, frigiver spændinger og beroliger nervesystemet.
 • Arbejde med og styrkelse af balancen.
 • Dybdeafspænding.
 • Fokus på bestemte områder af kroppen.
 • Fokus på bestemte resultater og eventuel genoptræning.

Uanset hvad vi arbejder med vil du opleve øget ro, balance og overskud, få frigjort spændinger og opnå øget styrke og smidighed.

Undervisningen kan være hjemme hos dig eller i det yogastudie hvor jeg har min øvrige undervisning. Jeg sørger for at der er måtte, klodser, bælte og tæppe til rådighed med mindre du ønsker at medbringe dit eget.

1:1 undervisning er både for begyndere og øvede. Uanset niveau og erfaring med yoga er 1:1 undervisning en unik mulighed for at komme dybere i din yogapraksis. 

Foto: The Collaborations Group

1:1 yoga

Når du booker 1:1 undervisning hos mig har du 1,5 time, hvor du har min udelte opmærksomhed. Dette indebærer personlige korrektioner, tilpasninger og variationer som er fuldstændig målrettet dig. Hver session tager 100% udgangspunkt i dig, din krop og dit mindset. Du vil blive overrasket over hvor meget din krop og dit sind egentlig kan, når vi kun sætter fokus på dig. Du vil lære dig selv meget bedre at kende og mærke dine reelle resourcer komme mere i spil. Du vil efterfølgende også få meget mere ud af at gå til yoga på hold, da du kender din krop og dens behov meget bedre.

1:1 undervisning er individuelt tilrettelagte forløb for én eller få personer.

Alle dyrker yoga med et bestemt formål og et bestemt ønske for deres yogapraksis. Det kan være mål som; hjælp til fysiske skader, at komme i form efter en fødsel, at træne op til et marathon, mere smidighed, smertelindring, lære at meditere eller mindre stress. Inden du går i gang med 1:1 undervisning hos mig vil jeg tale med dig om dine ønsker, om dit helbred og din træningshistorik. Det er vigtigt for mig at vide om du har dyrket yoga før og om du har nogle skader jeg skal tage hensyn til i de programmer jeg skræddersyer til dig. 

Jeg arbejder altid med temaer på min holdundervisning. Det vil sige at det er mig der bestemmer at fokus den ene gang er på åbning af hofter, den anden gang på hovedstand, den tredje gang på balance og så videre. Med 1:1 undervisning  har du mulighed for at bestemme disse temaer og dermed hvilket fokus du ønsker fra gang til gang.

I undervisningen vil jeg hjælpe og guide dig ind i de forskellige yogastillinger og undervisningen foregår i det tempo der passer til dig.

Undervisningen kan indeholde (blot til inspiration):

 • Arbejde med yogastillinger der forbedrer dine præstationer indenfor andre sportsgrene.
 • Avancerede stillinger som hovedstand, skulderstand, bro eller andet.
 • Træning i meditations-teknikker.
 • Åndedrætsøvelser, som giver fornyet balance, frigiver spændinger og beroliger nervesystemet.
 • Arbejde med og styrkelse af balancen.
 • Dybdeafspænding.
 • Fokus på bestemte områder af kroppen.
 • Fokus på bestemte resultater og eventuel genoptræning.

Uanset hvad vi arbejder med vil du opleve øget ro, balance og overskud, få frigjort spændinger og opnå øget styrke og smidighed.

Undervisningen kan være hjemme hos dig eller i det yogastudie hvor jeg har min øvrige undervisning. Jeg sørger for at der er måtte, klodser, bælte og tæppe til rådighed med mindre du ønsker at medbringe dit eget.

1:1 undervisning er både for begyndere og øvede. Uanset niveau og erfaring med yoga er 1:1 undervisning en unik mulighed for at komme dybere i din yogapraksis. 

Foto: The Collaborations Group

Interesseret i 1:1 yoga

Hvis du overvejer at investere i dit helbred og velvære så kontakt mig endelig så vi kan få en uforpligtende snak om hvilke muligheder der er for lige netop dig.

Interesseret i 1:1 yoga

Hvis du overvejer at investere i dit helbred og velvære så kontakt mig endelig så vi kan få en uforpligtende snak om hvilke muligheder der er for lige netop dig.