You are currently viewing Når køleren overopheder

Når køleren overopheder

  • Post author:
  • Post category:Blog

Ja pludselig blev der tid til at skrive lidt på bloggen, for bedst som jeg kom kørende i min ellers så dejlige røde Skoda Fabia blinkede der en rød lampe. En OVEROPHEDET køler. Oh no, hvad nu…

Denne lille ufrivillige pause midt i hverdagen fik mig til at tænke på hvor vigtigt det er at vi husker at holde os selv ved lige. Hvis vi kører derud af, glemmer at drikke væske, glemmer at give os selv de små pauser der gør at vi kan lade batterierne op, så brænder vi sammen.

Jeg synes ikke det er sjovt at holde her, for jeg har en masse jeg skal nå, jeg er sulten og jeg er utryg ved hele situationen, men bilens signal var helt klart. DU SKAL STOPPE NU!

Sådan nogle signaler sender vores krop også ind i mellem. Nogle gange glemmer vi at lytte og kører bare videre derudaf. Det er bare så meget sundere hvis vi stopper op før vi når dertil at kroppen har meldt klart stop, før den røde lampe lyser.

Jeg bruger yoga til at lære min krop og dens signaler bedre at kende. Når jeg dyrker yoga så er det min pause fra hverdagen, der hvor jeg køler ned. Jeg får ro på kroppen og for en stund glemmer jeg alt omkring mig. Min vejrtrækningen bliver rolig og giver mig energien til at fortsætte min ellers travle hverdag.

Mens jeg har skrevet, er bilen kølet ned igen, den har fået sin pause. Min far kom og hjalp mig, for jeg gik lidt i panik for at være helt ærlig. Men nu er den så kold at jeg kan køre hjem og i morgen ringer jeg til mit værksted. Og jeg fik mig en reminder:-)